ГЕЙЗЕРНА КАВОВАРКА В ПОМІЧ
Гейзерна кавоварка готує напій за рахунок парового тиску. Вона отримала таку назву завдяки схожості принципу роботи вулкану.
Незважаючи на складну конструкцію, готувати каву в такому пристрої не складно, варто знати декілька основних моментів:
Використовуйте каву середньо-грубого помолу. Фільтр повинен бути повністю заповнений кавою. Не захоплюйтеся утрамбовування кави, інакше вода через фільтр не зможе пройти через нього.
Алюмінієва кавоварка дуже швидко нагрівається і кавовий порошок в ній встигає підгоріти до того, як вода почне закипати, тому заливайте в кавоварку злегка підігріту воду.
Вчасно знімайте кавоварку з плити, щоб кава не кипіла, так збережеться смак, а аромат буде більш стійким.