Інгредієнти

4 порції



Яйце куряче 3 штуки
Вершки 10%-ві 500 мл
Борошно пшеничне 300 г
Цукор 6 столових ложок
Сода ½ чайної ложки
Сіль на кінчику ножа
Ванілін на кінчику ножа
Кориця на кінчику ножа
Сироп кленовий за смаком


Інструкція
45 хвилин

1. Відокремлюємо жовтки від білків, білки збиваємо з сіллю.
2. Жовтки змішуємо з цукром, ваніліном, корицею, туди ж - соду, порціями додаємо вершки і борошно, розмішує віночком.
3. Додаємо в масу збиті білки.
4. Нагріваємо сковорідку і ополоником наливаємо тісто. Його не потрібно розподіляти по всій сковорідці, млинчики вийдуть 10-12 см в діаметрі. Масло не використовується, тому що в тесті достатньо жиру для смаження.
Подавати з кленовим сиропом.